Kingston FURY™ Beast DDR5

Kingston FURY™ Beast DDR5 geheugen
Ontketen DDR5-prestaties

Ontketen DDR5-prestaties.

Kingston FURY™ Beast DDR5 geheugen
Groter weergeven

Kingston FURY™ Beast DDR5 geheugen

tot 6000MT/s1

Kingston FURY™ Beast DDR5 geheugen levert de nieuwste, geavanceerde technologie voor gamingplatforms van de volgende generatie. De snellere, grotere en betrouwbaardere DDR5 beschikt over tal van verbeterde eigenschappen, zoals on-die ECC (ODECC) voor meer stabiliteit bij extreme snelheden, dual 32-bit subchannels voor meer efficiëntie en een geïntegreerd circuit voor energiebeheer op de module (PMIC) om energie te leveren waar die het hardst nodig is.

Superieure snelheidsverbeteringen met een verdubbeling van de banks van 16 tot 32 en een verdubbeling van de burst-lengte van 8 tot 16 levert DDR5 geheugen een ongekend prestatieniveau voor gaming en systeemapplicaties in het algemeen.

Of je nu in je games tot het uiterste gaat met de meest extreme instellingen, live streamt op 4K+, grote animaties maakt of 3D rendert, Kingston FURY Beast DDR5 geheugen is de upgrade in stijl en prestaties die je nodig hebt.

Met opties voor Intel® XMP 3.0 en AMD EXPO™, twee nieuwe DDR5-overklokspecificaties met aanpasbare profielen voor snelheden en timings, is Kingston FURY Beast DDR5 geschikt voor al je compatibele overklokoplossingen.

  • Betere prestaties vanaf 4800MT/s
  • Verbeterde stabiliteit voor overklokken
  • Verbeterde efficiëntie
  • Intel® XMP 3.0-gecertificeerd
  • Gecertificeerd voor AMD EXPO™
  • Gekwalificeerd door ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van moederborden2
  • Plug N Play op 4800MT/s3
  • Platte warmtegeleider

Hogere beginsnelheden

Dankzij een agressieve startsnelheid van 4800MT/s is DDR5 50% sneller dan DDR4.

Verbeterde stabiliteit voor overklokken

On-die ECC (ODECC) bewaakt de gegevensintegriteit om de ultieme prestaties te kunnen leveren terwijl jij grenzen verlegt!

Verbeterde efficiëntie

Een verdubbeling van de banks en de burst-lengte plus twee onafhankelijke 32-bits subchannels maken de sublieme gegevensverwerking van DDR5 mogelijk, die vooral tot uitdrukking komt in de nieuwste games, programma’s en veeleisende toepassingen.

Intel® XMP 3.0-gecertificeerd

Geavanceerde vooraf geoptimaliseerde timings, snelheid en spanning voor overklokprestaties en nieuwe, door de gebruiker aanpasbare profielen met behulp van een programmeerbare PMIC.

Gecertificeerd voor AMD EXPO™

AMD’s extended profielen voor overklokken.

Gekwalificeerd door ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van moederborden2

Getest en goedgekeurd zodat je in het volste vertrouwen het moederbord van je keuze kunt bouwen en upgraden.

Platte warmtegeleider

Nieuw ontworpen warmtegeleider combineert een opvallende stijl met indrukwekkende koelfunctionaliteit.
SWW.nl maakt gebruik van cookies. Om aan de AVG te voldoen, vragen wij u om akkoord te gaan voor het gebruik van cookies. U krijgt dan de beste website ervaring en op u afgestemde informatie. Meer informatie vindt u in onze Privacy Policy.