Kingston DataTraveler 70

DataTraveler 70
Voordeligste USB C®-stick

Voordeligste USB C®-stick

DataTraveler 70
Groter weergeven

DataTraveler 70 USB-C®-stick

USB Type-C®1-stick

De DataTraveler® 70 van Kingston is een lichte, draagbare USB-C1-stick die voldoet aan de standaard USB 3.2 Gen 1. De USB-stick is ontworpen voor gebruik met compatibele USB C-apparaten zoals notebooks, laptops, tablets en telefoons. De DataTraveler70 is verkrijgbaar in verschillende opslagcapaciteiten tot 256GB2 voor dagelijks gebruik. Hij wordt geleverd met een garantie van vijf jaar en gratis technische ondersteuning.

  • Ontworpen voor gebruik met USB C-apparaten
  • Voldoet aan de standaard USB 3.2 Gen 1
  • Draagbaar en simpel ontwerp
  • Vijf jaar garantie en gratis technische ondersteuning

USB C-opslag

Voor gebruik met USB C-apparaten zoals notebooks, tablets en smartphones.

Voldoet aan de standaard USB 3.2 Gen 1

Levert tot 10 keer hogere overdrachtssnelheden dan USB 2.03.
SWW.nl maakt gebruik van cookies. Om aan de AVG te voldoen, vragen wij u om akkoord te gaan voor het gebruik van cookies. U krijgt dan de beste website ervaring en op u afgestemde informatie. Meer informatie vindt u in onze Privacy Policy.