Kingston IronKey Vault Privacy 50 Series

Kingston IronKey Vault Privacy 50-serie
Hardwarematig versleuteld voor gegevensbeveiliging

Hardwarematig versleuteld voor gegevensbeveiliging

Kingston IronKey Vault Privacy 50-serie
Groter weergeven

Kingston IronKey Vault Privacy 50-serie

FIPS 197 gecertificeerde & XTS-AES 256-bits gecodeerde USB-drive voor gegevensbescherming

Kingston IronKey™ Vault Privacy 50-serie zijn premium USB Type-A- en USB Type-C®1-drives die zakelijke beveiliging bieden met FIPS 197-gecertificeerde AES 256-bits hardwareversleuteling in XTS-modus, inclusief beveiligingen tegen BadUSB met digitaal ondertekende firmware en tegen Brute Force-wachtwoordaanvallen. De VP50-serie is ook TAA-compatibel. Omdat het beveiligde opslag is onder fysieke controle van de gebruiker, is de VP50-serie superieur aan het gebruik van internet en clouddiensten om gegevens te beschermen.

Vault Privacy 50 ondersteunt de optie voor meerdere wachtwoorden (beheerder, gebruiker en eenmalig herstel) met de modi Complex of Passphrase. Dit verbetert de mogelijkheid om de toegang tot de gegevens te herstellen als een van de wachtwoorden wordt vergeten. De modus Traditional Complex maakt wachtwoorden van 6-16 tekens mogelijk met 3 van de 4 tekensets. De modus Nieuwe wachtwoordzin maakt een numerieke pincode, zin, lijst met woorden of zelfs songteksten van 10 tot 64 tekens lang mogelijk. De beheerder kan een gebruikerswachtwoord en een eenmalig herstelwachtwoord inschakelen of het gebruikerswachtwoord opnieuw instellen om de gegevenstoegang te herstellen. Om te helpen bij het invoeren van het wachtwoord, kan het “oog”-symbool worden ingeschakeld om het ingetypte wachtwoord te onthullen, waardoor typfouten die tot mislukte inlogpogingen leiden, worden verminderd. Brute Force-aanvalbeveiliging vergrendelt gebruikerswachtwoorden of eenmalige herstelwachtwoorden na 10 ongeldige wachtwoorden die achter elkaar worden ingevoerd, en crypto wist de schijf als het beheerderswachtwoord 10 keer achter elkaar onjuist wordt ingevoerd.

Om te beschermen tegen mogelijke malware op niet-vertrouwde systemen, kunnen zowel de beheerder als de gebruiker de alleen-lezen-modus instellen om de schijf tegen schrijven te beveiligen; bovendien beschermt het ingebouwde virtuele toetsenbord wachtwoorden tegen keyloggers of screenloggers.

FIPS 197-gecertificeerd en TAA-compatibel. Organisaties kunnen schijven uit de VP50-serie aanpassen en configureren met een Product-ID (PID) voor integratie met standaard Endpoint Management-software om te voldoen aan de IT- en cyberbeveiligingsvereisten van bedrijven via Kingston’s Customization Program.

Kleine en middelgrote bedrijven kunnen de beheerdersrol gebruiken om hun schijven lokaal te beheren, bijvoorbeeld Beheerder gebruiken om gebruikerswachtwoorden of eenmalige herstelwachtwoorden van werknemers te configureren of opnieuw in te stellen, gegevenstoegang op vergrendelde schijven te herstellen en te voldoen aan wet- en regelgeving wanneer forensisch onderzoek vereist is.

  • Voor FIPS 197 gecertificeerd met XTS-AES 256-bits versleuteling
  • Brute Force en BadUSB aanvallen instelbaar
  • Optie voor meerdere wachtwoorden met de modi Complex of Passphrase
  • Modus Nieuwe wachtwoordzin
  • Instellingen voor dubbele modus voor alleen-lezen (schrijfbeveiliging)
  • Lokaal schijven beheren voor kleine en middelgrote bedrijven

Hardwaregecodeerde USB-drive voor gegevensbescherming

Beveilig belangrijke gegevens met FIPS 197 gecertificeerde XTS-AES 256-bit encryptie. Ingebouwde beveiligingen tegen BadUSB, Brute Force-aanvallen.

Optie met meerdere wachtwoorden voor gegevensherstel

Schakel beheerders-, gebruikers- en eenmalige herstelwachtwoorden in. Beheerder kan een gebruikerswachtwoord opnieuw instellen en een eenmalig herstelwachtwoord maken om de toegang van de gebruiker tot gegevens te herstellen. Brute Force-aanvalbeveiliging vergrendelt gebruikerswachtwoorden of eenmalige herstelwachtwoorden na 10 ongeldige wachtwoorden die achter elkaar worden ingevoerd, en crypto wist de schijf als het beheerderswachtwoord 10 keer achter elkaar onjuist wordt ingevoerd.

Modus Nieuwe wachtwoordzin

Kies tussen de wachtwoordmodus Complex of Passphrase. Wachtwoordzinnen kunnen een numerieke pincode zijn, een zin met spatietekens, een lijst met woorden of zelfs songteksten – van 10 tot 64 tekens lang.

Instellingen voor dubbele modus voor alleen-lezen (schrijfbeveiliging)

Voorkom malware-aanvallen met een geforceerde alleen-lezen-modus ingesteld door beheerder voor gebruiker, of een sessiegebaseerde alleen-lezen-modus ingesteld door beheerder of gebruiker.

Lokaal schijven beheren voor kleine en middelgrote bedrijven

Gebruik de beheerdersrol om lokaal gebruikerswachtwoorden en eenmalige herstelwachtwoorden voor werknemers te beheren, gegevenstoegang op vergrendelde schijven te herstellen en te voldoen aan wet- en regelgeving wanneer forensisch onderzoek vereist is.

Extra beveiligingsfuncties

Verminder mislukte inlogpogingen en frustratie door de “oog”-knop in te schakelen om het getypte wachtwoord te bekijken. Gebruik een virtueel toetsenbord om wachtwoordinvoer af te schermen van keyloggers en screenloggers.
SWW.nl maakt gebruik van cookies. Om aan de AVG te voldoen, vragen wij u om akkoord te gaan voor het gebruik van cookies. U krijgt dan de beste website ervaring en op u afgestemde informatie. Meer informatie vindt u in onze Privacy Policy.