Kingston FURY Renegade DDR5 RGB

Kingston FURY™ Renegade DDR5 RGB geheugen
Extreme DDR5-prestaties

Extreme DDR5-prestaties

Kingston FURY™ Renegade DDR5 RGB geheugen
Groter weergeven

Kingston FURY™ Renegade DDR5 RGB geheugen

Tot 7200MT/s1

Speel je games in stijl met Kingston FURY™ Renegade DDR5 RGB2 geheugen, ontworpen voor extreme prestaties op DDR5-platforms van de volgende generatie. Geef je systeem de verbeterde prestaties en flair die je nodig hebt om aan de top te blijven met ultrasnel geheugen tot 7200MT/s1 en verschillende RGB-lichteffecten die je met FURY CTRL kunt aanpassen. Kingston FURY Renegade DDR5 RGB heeft een nieuwe, elegante warmteverdeler in zwart en zilver met dynamische LED-lichtbalk die de gepatenteerde Infrared Sync Technology van Kingston gebruikt om vloeiende, synchrone RGB-lichteffecten te creëren die passen bij de uitstraling van de nieuwste PC’s.

Of je nu content maakt, meerdere taken tegelijk uitvoert of de uiterste grenzen opzoekt voor je baanbrekende game, Kingston FURY Renegade DDR5 RGB geheugen is de ideale keuze voor gamers, enthousiastelingen, makers van content en extreme overklokkers. 100% in de fabriek getest op snelheid en met beperkte levenslange garantie en meer dan 30 jaar expertise geeft de betrouwbare Kingston FURY Renegade DDR5 RGB je het beste van beide werelden: extreme prestaties en maximale gemoedsrust.

  • Dynamische, aanpasbare RGB-lichteffecten2
  • Gepatenteerde Kingston FURY Infrared Sync Technology™
  • Ontworpen voor maximale prestaties
  • Profiteer van extreme overklokmogelijkheden
  • Gecertificeerd voor Intel® XMP 3.0
  • Gekwalificeerd door ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van moederborden3
  • Agressieve aluminium warmteverdeler

Dynamische RGB-verlichting en agressieve warmteverdeler

Breng je systeem tot leven met verschillende voorinstellingen voor RGB-lichteffecten2 die je kunt aanpassen met Kingston FURY CTRL of de RGB-software van het moederbord en een nieuwe, elegante warmteverdeler van zwart en zilver aluminium met bijpassende zwarte PCB.

Gepatenteerde Kingston FURY Infrared Sync Technology™

Zorg dat je RGB-lichteffecten perfect synchroon lopen met behulp van de gepatenteerde Infrared Sync Technology van Kingston.

Ontworpen voor maximale prestaties

Kingston FURY Renegade DDR5 biedt snelheden tot 7200MT/s1 en snelle CL32-tijden. De premium componenten zijn speciaal afgestemd door technici, uitvoerig getest op compatibiliteit met toonaangevende moederborden en 100% in de fabriek getest op snelheid voor probleemloos overklokken.

Profiteer van extreme overklokmogelijkheden

DDR5 staat voor een geheel nieuw tijdperk van geheugentechnologie die extreem overklokken stabieler maakt dan vorig generaties. On-die ECC maakt betrouwbaardere DRAM-componenten mogelijk, een on-board PMIC levert stroom waar en wanneer die nodig is en twee 32-bit subchannels verhogen de data-efficiëntie voor processoren met meerdere kernen.

Gecertificeerd voor Intel® XMP 3.0

Intel Extreme Memory Profile-technologie maakt overklokken een fluitje van een cent met geavanceerde, vooraf geoptimaliseerde fabriekstimings, snelheden en voltages voor overklokprestaties. Renegade DDR5 beschikt over een programmeerbare PMIC voor XMP 3.0 die maximaal twee aanpasbare profielen ondersteunt om je eigen unieke timings, snelheden en voltages direct naar de DIMM op te slaan.

Gekwalificeerd door ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van moederborden3

Getest en vertrouwd voor je favoriete moederbord zodat je zonder zorgen je systeem kunt bouwen.
SWW.nl maakt gebruik van cookies. Om aan de AVG te voldoen, vragen wij u om akkoord te gaan voor het gebruik van cookies. U krijgt dan de beste website ervaring en op u afgestemde informatie. Meer informatie vindt u in onze Privacy Policy.