Kingston FURY Renegade DDR5

Kingston FURY™ Renegade DDR5 geheugen
Extreme DDR5-prestaties

Extreme DDR5-prestaties

Kingston FURY™ Renegade DDR5 geheugen
Groter weergeven

Kingston FURY™ Renegade DDR5 geheugen

Tot 7200MT/s1

Verleg je grenzen als nooit tevoren met Kingston FURY™ Renegade DDR5 geheugen, ontworpen voor extreme prestaties op DDR5-platforms van de volgende generatie. Haal nog meer uit je systeem met de boost die je nodig hebt om aan de top te blijven met ultrasnel geheugen tot 7200MT/s1. Kingston FURY Renegade DDR5 heeft een nieuwe, elegante warmteverdeler in zwart en zilver die past bij de uitstraling van de nieuwe PC’s die systeembouwers en PC-enthousiastelingen bouwen. Beschikbaar in enkele modules van 16GB & 32GB en dual-channelsets van 2 stuks met een capaciteit van 32GB en 64GB.

Of je nu content maakt, meerdere taken tegelijk uitvoert of de uiterste grenzen opzoekt voor je baanbrekende game, Kingston FURY Renegade DDR5 geheugen is de ideale keuze voor gamers, enthousiastelingen, makers van content en extreme overklokkers. 100% in de fabriek getest op snelheid en met beperkte levenslange garantie en meer dan 30 jaar expertise geeft Kingston FURY Renegade DDR5 je het beste van beide werelden: extreme prestaties en maximale gemoedsrust. Kingston FURY brengt je helemaal tot aan de grens van wat mogelijk is.

  • Ontworpen voor maximale prestaties
  • Profiteer van extreme overklokmogelijkheden
  • Intel® XMP 3.0-gecertificeerd
  • Gekwalificeerd door ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van moederborden2
  • Agressieve aluminium warmteverdeler

Ontworpen voor maximale prestaties

Kingston FURY Renegade DDR5 biedt snelheden tot 7200MT/s1 en snelle CL32-tijden. De premium componenten zijn speciaal afgestemd door technici, uitvoerig getest op compatibiliteit met toonaangevende moederborden en 100% in de fabriek getest op snelheid voor probleemloos overklokken.

Profiteer van extreme overklokmogelijkheden

DDR5 staat voor een geheel nieuw tijdperk van geheugentechnologie die extreem overklokken stabieler maakt dan vorige generaties. On-die ECC maakt betrouwbaardere DRAM-componenten mogelijk, een on-board PMIC levert stroom waar en wanneer die nodig is en twee 32-bit subchannels verhogen de data-efficiëntie voor processoren met meerdere kernen.

Intel® XMP 3.0-gecertificeerd

Intel Extreme Memory Profile-technologie maakt overklokken een fluitje van een cent met geavanceerde, vooraf geoptimaliseerde fabriekstimings, snelheden en voltages voor overklokprestaties. Kingston FURY Renegade DDR5 beschikt over een programmeerbare PMIC voor XMP 3.0, die maximaal twee aanpasbare profielen ondersteunt om je eigen unieke timings, snelheden en voltages direct naar de DIMM op te slaan.

Gekwalificeerd door ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van moederborden2

Getest en vertrouwd voor je favoriete moederbord zodat je zonder zorgen je systeem kunt bouwen.

Agressieve aluminium warmteverdeler

Nieuwe warmteverdeler van zwart en zilver aluminium met bijpassende zwarte PCB houdt je systeem koel en past bij de uitstraling van je nieuwste PC.
SWW.nl maakt gebruik van cookies. Om aan de AVG te voldoen, vragen wij u om akkoord te gaan voor het gebruik van cookies. U krijgt dan de beste website ervaring en op u afgestemde informatie. Meer informatie vindt u in onze Privacy Policy.